Δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό, τελικά, η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο – Newsbeast


Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος εκτός από την επιστροφή του στο «My Style Rocks» μίλησε και για τη βίλα του στη Μύκονο η οποία τελικά δεν θα βγει σε πλειστηριασμό.

«Εγώ δεν είχα φύγει ποτέ από το My Style Rocks. Εγώ θέλω να εξελίσσονται τα κορίτσια. Άρα, λοιπόν, δεν μπορώ παρά να είμαι σωστός στα κορίτσια και καθοδηγητής. Αυτό κάνω σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτό το show. Ποιος θα μπορούσε να κρίνει καλύτερα από το σύμπαν μία μου εμφάνιση; Και αυτό δεν είναι υπεροπτικό, προς Θεού» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη βίλα του στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Η βίλα μου στη Μύκονο δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό. Το έχω ανοίξει, το έχω αερίσει και το ετοιμάζω. Δεν θα βγει σε πλειστηριασμό, όχι. Θα ήταν βλακεία του κράτους να κάνει κάτι τέτοιο σε έναν Γαβαλά πλέον.

Ο Γαβαλάς πρέπει να είναι glamorus, να έχει αυτά που του ανήκουν, τα έχει βγάλει με πολύ ιδρώτα. Και αν μου πήραν κάποια πράγματα, γιατί έχουν πάρει, απ’ ότι βλέπετε έχουν μείνει έτσι.

Αλλάζουν χέρια… Τώρα είδα το ακίνητό μου στη Βουκουρεστίου το πήρε και καλά ένας επενδυτής από το εξωτερικό. Τον πήρα προχθές τηλέφωνο και του είπα “λέγομαι Λάκης Γαβαλάς, το νοικιάζετε;”. Δεν ήξερε τι να μου πει».

Source link

Σχολιάστε